Tomātus noskalo, cukīni sagriež ripās, ķiploka galviņas pārgriež uz pusēm. Visus dārzeņus liek uz cepamās plāts, apslaka ar olīveļļu un pārber ar sāli un pipariem. Liek cepties līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā krāsnī 25 minūtes.
Blenderī liek fetas sieru, grieķu jogurtu, 2 ēdamkarotes citronu sulas, medu, ceptās ķiploka daiviņas no puses ķiploka, pierīvē nedaudz citrona mizas, tad visu saputo viendabīgā krēmīgā masā.
Lēzenā šķīvī vai bļodiņā liek fetas siera krēmu, pāri kārto ceptos dārzeņus, pārlej ar nedaudz olīveļļas un pārkaisa ar maltiem melnajiem pipariem. Pasniedz ar grauzdētu maizi.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: