“Labas garšas darbnīcu” saimniece ne tikai pazīst visu, kas aug Latvijas dabā, bet arī ir apguvusi dažādu kultūru virtuves un ēšanas paradumus un īpatnības. Līvas pētnieces gars izpaužas interesē par ķīmiju, kas palīdz viņai izprast ēst gatavošanas procesu dziļākā līmenī, kā arī viņas neremdināmajos labas garšas noslēpuma meklējumos. Viņa ļoti interesanti stāsta un rāda cilvēkiem, kā iemīlēt dārzeni, tādēļ bieži aicina uz nodarbībām savās garšu darbnīcās (vairāk www.garsasdarbnicas.lv) un nu Līvu redzēsiet arī raidījumā “Gatavo 3”.
Pupiņu pastēte
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sātīga, kreftīga un izteiksmīga. Sader kopā ar avokado, karamelizētiem sīpoliem, uz rupjmaizes, ar dārzeņu burgeriem, sēnēm.
Sastāvdaļas
400 g bundžiņa noskalotu balto sviesta pupiņu
buntīte kinzas
1 tējkarote sinepju
2 ēdamkarotes sojas mērces
šķipsniņa sāls
Pagatavošana
Visas sastāvdaļas sablendē, sākot ar kinzu, pupiņas pievieno pēdējās. Noregulē garšu, pievienojot vēl sojas mērci vai sāli.
Komentāri: