Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Rūdolfs Kalniņš
Portobello karbonādes
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
4 vidēja izmēra portobello sēnes
2 ēdamkarotes sāls
4 ēdamkarotes miltu
4 ēdamkarotes turku zirņu miltu
150 ml ūdens
šķipsna melno piparu
šķipsna melnā sāls
eļļa cepšanai
500 g jauno kartupeļu
bunte diļļu pasniegšanai
Pagatavošana
Sēnēm nogriež kātiņu un nogriež vai izkasa sporas. Apbārsta ar sāli un atstāj sasuloties uz pāris stundām.
Sēnes kārtīgi noskalo aukstā ūdenī un nosusina uz papīra dvieļiem.
Sajauc zirņu miltus ar pipariem, ūdeni un melno sāli. Sēnes apviļā miltos, tad zirņu mīklā un cep karstā eļļā no abām pusēm.
Novāra kartupeļus sālsūdenī.
Pasniedz ar vārītiem jaunajiem kartupelīšiem un dillēm.
Jūs varētu interesēt
BIG MAC TACOS
Uz grila tvaicēta forele Kimchi marinādē ar jaunajiem kartupeļiem “Mexican corn style”
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: