Pastas salati itāļu gaumē

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 250 g Alce Nero bio cieto kviešu makaronu
  • 1 zaļā paprika
  • 1 dzeltenā paprika
  • 1 sarkanā paprika
  • 200 g ķiršu tomātiņu
  • 150 g melno olīvu
  • 150 g vegāniskā siera
  • 1 mazs sarkanais sīpols
  • 150 g vegāniskā “salami”
  • 30 g pētersīļu

MĒRCEI

  • sula no ½ citrona
  • sāls, pipari
  • 3 ēdamkarotes Alce Nero balzametiķa mērces
  • 1 tējkarote bazilika
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Novāra un atdzesē makaronus.
  2. Pagatavo mērci. Mazā bļodiņā sajauc citronu sulu, garšvielas, balzametiķa mērci, sasmalcinātu baziliku un olīveļļu.
  3. Lielā bļodā sajauc kopā mazos kubiņos sagrieztas trīs veidu paprikas, ķiršu tomātiņus, sasmalcinātas melnās olīvas, vegānisko sieru, sasmalcinātu sarkano sīpolu, pētersīļus, vegānisko “salami”, novārītos makaronus un pagatavoto mērci.

Komentāri: