Burkānus un sīpolus nomizo, sagriež šķēlītes, apcep katlā karstā olīveļļā 3–5 minūtes, pievieno ziedkāpostus, pārlej ar ūdeni, uzliek vāku un vāra, kamēr dārzeņi pavisam mīksti.
Sēnalu pulveri pārlej ar dažām karotēm auksta ūdens un uzbriedina.
Dārzeņus ar šķidrumu, citronu sulu un garšvielām sablendē ļoti viendabīgā mērcē, tad ātri sablendē ar uzbriedinātajām sēnalām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: