Pain au chocolat

Viegla
līdz 30 min
8 personām

Sastāvdaļas

  • 4 plāksnes kārtainās rauga mīklas
  • sakapāta tumšā šokolāde
  • 1 ola apsmērēšanai

Pagatavošana

  1. Kārtainās mīklas plāksnes atlaidina, katru pārgriež uz pusēm un izrullē nedaudz plānāku, bet saglabājot kvadrāta formu.
  2. Pie vienas malas rindā kārto sakapātus šokolādes gabaliņus, vienu reizi aptin, tad kārto vēl vienu rindu ar šokolādes gabaliņiem, un satin maizīti līdz galam. Atkārto ar visiem astoņiem gabaliņiem.
  3. Kārto uz cepamās pannas, apsmērē ar sakultu olu un cep līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 15–20 minūtes

Komentāri:

Jūsu komentārs: