200 g sparģeļu
5 olas
2 ēdamkarotes skābā krējuma
150 g kazas siera
150 g izkausēta sviesta
1 iepakojums saldētas filo mīklas
sāls un pipari pēc garšas
1.Lielākā bļodā sakuļ olas, pievieno krējumu, visu samaisa vienmērīgā masā, pievieno
sāli un piparus pēc garšas.
2. Sparģeļus atdala no cietās daļas, pārlaužot uz pusēm. Mīksto daļu sagriež nelielos
gabaliņos un iemaisa sakultajā olu masā.
3. Mafinu pannu kārtīgi ieziež ar izkausētu sviestu, kurā ieklāj filo mīklu trīs kārtās,
starp katru mīklas kārtu ieziežot papildu sviestu. Mafinu pannas iedobītēs salej olu
masu, katram kišam virsū uzliek nelielu kazas siera gabaliņu.
4. Liek cepties krāsnī 180 ºC temperatūrā 15–20 minūtes, līdz kiši kļūst zeltaini brūni un
gatavi.
Komentāri: