Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Melleņu mafini
Viegla
līdz 1 h
12 personām
Sastāvdaļas
200 g miltu
120 g brūnā cukura
1 ola
120 ml paniņu
70 g olīveļļas
šķipsniņa sāls
1,5 tējkarotes cepamā pulvera
1 banāns
100 g meža melleņu
Pagatavošana
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai. Mafinu formiņās liek cepamos papīriņus.
Komentāri: