Melleņu mafini

Viegla
līdz 1 h
12 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 120 g brūnā cukura
  • 1 ola
  • 120 ml paniņu
  • 70 g olīveļļas
  • šķipsniņa sāls
  • 1,5 tējkarotes cepamā pulvera
  • 1 banāns
  • 100 g meža melleņu

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai. Mafinu formiņās liek cepamos papīriņus.
  2. Bļodā sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, cukuru, sāli, cepamo pulveri.
  3. Atsevišķā traukā liek olu, pielej paniņas un olīveļļu, saputo sastāvdaļas viendabīgā masā un pievieno sausajām.
  4. Visu samaisa kopā, liek klāt sasmalcinātu banānu un mellenes. Samaisa un liek mafinu papīrīšos, aizpildot 2/3 no tiem.
  5. Cep sakarsētajā krāsnī 22 minūtes un ne drusciņas vairāk.

Komentāri: