Lipīgā mohito vistiņa

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

800 g mazo cāļa fileju

20 g piparmētru lapiņu

50 ml laima sulas

1 ēdamkarote brūnā cukura

2 ēdamkarotes olīveļļas

100 g tumšā ruma

1 tējkarote sāls

½ tējkarotes melno piparu

grieķu jogurts, pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Piestā sastampā piparmētru lapiņas, liek tās bļodā, pievieno laima sulu, cukuru, olīveļļu, rumu, sāli, piparus un cāļa filejas.
  2. Visam ļauj marinēties vismaz 20 minūtes.
  3. Uzkarsē grila pannu, un uz vidēji augstas uguns cep katru gabaliņu vismaz 4 minūtes no katras puses.
  4. Pasniedz ar grieķu jogurtu.