LIELLOPA BURGERS AR KARAMELIZĒTIEM SĪPOLIEM

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 2 burgeru maizītes
  • 250 g liellopa maltās gaļas
  • 4 sarkanie sīpoli
  • 2 ēdamkarotes Kikkoman less salt sojas mērces
  • 1,5 ēdamkarote brūnā cukura
  • Čedaras siers
  • Tomāts
  • Salātlapas
  • Marinēti gurķi
  • Majonēze
  • Kečups

Pagatavošana

  1. Pagatavo sīpolus – nomizo un sagriež strēmelēs. Uz pannas eļļā apcep līdz mīksti, tad pievieno cukuru, sojas mērci un karamelizē uz vidējas uguns, līdz tie karamelizējušies brūni.
  2. No gaļas veido kotletes un cep uz grila pannas aptuveni 2 minūtes no katras puses. Kad cepas otra puse, uzliek siera šķēli.
  3. Sajauc majonēzi ar kečupu un smalki sagrieztiem marinētiem gurķiem.
  4. Veido burgeri – maizītes apgrauzdē, uzsmērē mērci, liek salātlapu, gaļu ar sieru, karamelizētos sīpolus, tomātu, marinētus gurķus un augšējo maizīti. Bauda!