Doktordesu, kartupeļus, bietes, nomizotus gurķus, ābolus, olas un siļķi sagriež kubiņos, sīpolus sakapā.
Krējumam pievieno sāli, cukuru, mārrutkus un etiķi.
Sagrieztos produktus mērcē liek šādā secībā – āboli, gurķi, sīpoli, desa, siļķe, bietes, kartupeļi, olas.
Rasolu ar divām dakšiņām izcilā un kārto traukā. Rotā ar gurķiem, olu un zaļumiem.
Jūs varētu interesēt
Komentāri:
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: