Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Leģendārais rasols
Viegla
līdz 2 h
8 personām
Sastāvdaļas
200 g doktordesas
200 g vārītu kartupeļu
150 g vārītu biešu
100 g marinētu gurķu + rotāšanai
50 g ābolu
50 g sīpolu
1 siļķe
3 cieti vārītas olas + rotāšanai
2 glāzes krējuma
mārrutki
sāls
cukurs
etiķis
zaļumi rasolam + rotāšanai
Pagatavošana
Doktordesu, kartupeļus, bietes, nomizotus gurķus, ābolus, olas un siļķi sagriež kubiņos, sīpolus sakapā.
Krējumam pievieno sāli, cukuru, mārrutkus un etiķi.
Sagrieztos produktus mērcē liek šādā secībā – āboli, gurķi, sīpoli, desa, siļķe, bietes, kartupeļi, olas.
Rasolu ar divām dakšiņām izcilā un kārto traukā. Rotā ar gurķiem, olu un zaļumiem.
Jūs varētu interesēt
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: