LABNEH BUMBIŅAS AR ZAĻUMIEM

Viegla
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 1200 g grieķu jogurta
  • 1/2 tējk. sāls
  • loki
  • dilles
  • pētersīļi
  • + eļļa bumbiņu veidošanai

Pagatavošana

25 gab.

  1. Grieķu jogurtu lej auduma maisiņā vai trīskārši salocītā marles audumā. Pauniņu nostiprina tā, lai tā karājas virs bļodas un atstāj tās saturu diennakti sagatavoties, līdz izveidojusies krēmīga masa.
  2. Maisiņa saturu liek citā bļodā, pievieno sāli un apmaisa.
  3. Ar tējkaroti ņem krēmīgo masu, to saviļā ar eļļu ieziestās rokās līdzīga izmēra bumbiņās un apviļā smalki sakapātos zaļumos.
  4. Gatavas bumbiņas uzglabā ledusskapī.