Bļodā samaisa sausu kuskusu ar garšvielām un olīveļļu. Kuskusu pārlej ar vārošu ūdeni tā, lai tas viss ir pārklāts ar ūdeni. Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un atstāj uz 5 minūtēm uzbriest.
Tofu nospiež no liekā šķidruma salvetēs un sagriež mazos kubiņos. Pievieno terijaki mērci un atstāj uz 15 minūtēm marinēties. Tad tofu gabaliņus cep sakarsētā eļļā zeltaini brūnus.
Uz citas pannas sakarsētā olīveļļā apcep sasmalcinātu sarkano sīpolu, pievieno strēmelēs sagrieztu cukīni, sagrieztas mini kukurūzas un sniega zirņu pākstis. Pievieno garšvielas un cep, līdz dārzeņi gatavi. Cepšanas beigās pievieno sagrieztus ķiršu tomātus, uzbriedināto kuskusu, sacepto tofu un sasmalcinātu ķiploka daiviņu. Visu turpina cept, ik pa laikam apmaisot, apmēram 2 minūtes.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: