Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Kūpinātas butes pastēte
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
2 vidējas kūpinātas butes
100 g krēmsiera
100 g skābā krējuma
nedaudz citronu sulas (pēc garšas)
1 ēdamkarote mārrutku
melnie pipari
1 bagete
2 ēdamkarotes sviesta
dilles vai lociņi dekorēšanai
Pagatavošana
Kūpināto zivju gaļu atdala no asakām un liek blenderī. Pievieno krējumu, krēmsieru, citronu sulu un mārrutkus.
Visu sablendē, līdz masa kļuvusi krēmīga. Pēc garšas pievieno sāli un kārtīgu šķipsnu ar melnajiem pipariem.
Maizi sargriež plānās šķēlēs un liek uz sakarsētas pannas nedaudz apgrauzdēties. Lai tā nepiedegtu, škēles apsmērē ar sviestu.
Kraukšķīgās maizes šķēlītes pasniedz kopā ar pastēti. Dekorēšanai var izmantot dilles vai lociņus.
Komentāri: