fbpx

Krāsnī cepti virtuļi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām

Svētku dunā Anna dalās ar krāsnī ceptu virtuļu recepti, kurus krāšņi izdekorējot, varēs pārsteigt ikvienu! #piegalda

 

Sastāvdaļas

  • 240 g miltu
  • 220 g cukura
  • 1 ola
  • 2 tējkarotes Dr. Oetker cepamā pulvera
  • 1 tējkarote kanēļa
  • šķipsna muskatrieksta
  • sāls
  • 260 g piena
  • 30 g eļļas

 

Dekorēšanai:

  • Dr. Oetker šokolādes glazūras
  • cukura pērlītes

Pagatavošana

  1. Pagatavošana ļoti vienkārša. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Virtuļu cepamo formu ietauko ar eļļu.
  2. Bļodā samaisa miltus, cukuru, cepamo pulveri, kanēli, muskatriekstu un sāli. Atsevišķā traukā samaisa slapjās sastāvdaļas – pienu, eļļu un olu. Abu trauku saturu savieno un rūpīgi samaisa. Mīklu pilda konditorejas maisiņā un ar tā palīdzību vienmērīgi aizpilda virtuļu formu.
  3. Cep krāsnī 15–18 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
  4. Tikmēr izkausē šokolādes glazūru. Atdzisušos virtuļus mērcē izkausētajā šokolādē un dekorē ar cukura pērlītēm.

Komentāri:

Jūsu komentārs: