Virtuves kombainā sablendē sausās sastāvdaļas – miltus, pūdercukuru un sāli. Pievieno un iemaisa sviestu, līdz izveidojas smilšaina konsistence.
Pievieno olu dzeltenumus un blendē, līdz mīkla savēlusies bumbiņā.
Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek 1 stundu atdzesēties aukstumā.
Plāti noklāj ar cepamo papīru. Atdzisušo mīklu izrullē, un izspiež vienādas formas aplīšus. Tos sakārto uz pannas un liek vēlreiz atdzesēties 15 minūtes. Cepumus cep līdz 190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 8–10 minūtes.
Atsevišķā traukā ūdens peldē izkausē šokolādi.
Kad cepumi izcepti un atdzesēti, tos noklāj ar izkausētu šokolādi un kokosriekstu skaidiņām.
Komentāri: