Malto gaļu uz pannas apcep nelielā eļļas daudzumā.
Kad gaļa zeltaini brūna, pievieno garšvielu maisījumu un nedaudz ūdens. Samaisa un uz mazas liesmas pasautē 5–10 minūtes.
Kārto tako. Vispirms laiviņās liek nedaudz svaigu salātlapu, tad gaļu, tomātus, nedaudz maigās tako mērces, smalki sakapātu sarkano sīpolu un visam pa virsu – rīvētu sieru.
Asas garšas cienītāji var papildināt savu tako ar pāris pilieniem asās piparu mērces.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: