Žurnāla ”Pie Galda!” redaktore
Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
50 g auksta sviesta
50 g brūnā cukura
30 g pilngraudu auzu pārslu
100 g pilngraudu kviešu miltu
1 tējkarote vanilīna cukura
2 ēdamkarotes kukurūzas cietes
400 g ķiršu
saldējums pasniegšanai
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku. Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā. Apstiprināt sīkdatnes
Komentāri: