Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Produkti
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
Renārs Purmalis
KARSTMAIZE STARP DIVĀM ČUGUNA PANNĀM
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
8 šķēles tostermaizes
24 šķēles Čedaras siera (uz katras maizes pa 3 šķēlēm)
24 šķēles NOO
Cepeškungs Fitline
liellopa kūpinātā šķiņķa
1 l gaileņu
1 ēdamkarote sviesta
Pagatavošana
4 porcijām
Starp divām tostermaizēm liek pamīšus 3 šķēles siera un 3 šķēles liellopa šķiņķa.
Uzkarsē oglēs divas nelielas čuguna pannas, tām pa vidu liek tostermaizi, kas no abām pusēm apklāta ar foliju.
Kad maizes izceptas, uz pannas sacep gailenes, ko liek pa virsu maizēm.
Jūs varētu interesēt
CEPTAS REŅĢU FILEJAS AR TARTARA MĒRCI
Dorada ar citronu sviesta mērci
Laiks parūpēties par garšīgu nākamo gadu! Abonē žurnālu Pie Galda!
Lasīt vairāk
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: