KARSTMAIZE STARP DIVĀM ČUGUNA PANNĀM

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 8 šķēles tostermaizes
  • 24 šķēles Čedaras siera (uz katras maizes pa 3 šķēlēm)
  • 24 šķēles NOO Cepeškungs Fitline liellopa kūpinātā šķiņķa
  • 1 l gaileņu
  • 1 ēdamkarote sviesta

 

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Starp divām tostermaizēm liek pamīšus 3 šķēles siera un 3 šķēles liellopa šķiņķa.
  2. Uzkarsē oglēs divas nelielas čuguna pannas, tām pa vidu liek tostermaizi, kas no abām pusēm apklāta ar foliju.
  3. Kad maizes izceptas, uz pannas sacep gailenes, ko liek pa virsu maizēm.