Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Visi Pie galda!
Autors:
Laura Dravniece
Karija kuskusa salāti
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
150 g
Urekram
kuskusa
1 tējkarote karija
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 tējkarote paprikas pulvera
½ tējkarotes ķiploku pulvera
šķipsniņa sāls
100 g redīsu
100 g sniega zirņu
1 burkāns
100 g
Urekram
mandeļu šķēlīšu
sula no ½ citrona
4 ēdamkarotes olīveļļas
šķipsniņa sāls
1 ēdamkarote kļavu sīrupa
Pagatavošana
6 porcijām
Kuskusu samaisa ar garšvielām un eļļu, tad pārlej ar kārstu ūdeni (apmēram 1 cm virs kuskusa), uzliek vāku un ļauj uzbriest.
Verdošā ūdenī liek sniega zirņus, vāra apmēram 1 minūti un uzreiz liek ledusaukstā ūdenī atdzesēties, lai saglabātu krāsu un konsistenci.
Mandeļu skaidiņas apgrauzdē cepeškrāsni 180 ºC temperatūrā 4 minūtes.
Pagatavo mērci. Citronu sulai pievieno sāli, kļavu sīrupu un maisot pievieno olīveļļu.
Atdzesētam kuskusam pievieno sniega zirņus, burkāna strēmeles, spinātus, ķiršu tomātus, mandeļu skaidiņas, mērci un kārtīgi samaisa.
Jūs varētu interesēt
Sviesta ķirbja mac and cheese
LOADED NACHOS
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: