Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Jogurta panna cotta
Viegla
līdz 1 h
8 personām
Sastāvdaļas
10 g želatīna
500 g grieķu vai turku jogurta
70 g cukura
250 g piena
Dr. Oetker ogu želeja (pēc izvēles)
Pagatavošana
Mazā bļodiņā aplej želatīnu ar 50 g ūdens. Ļauj tam uzbriest.
Bļodā samaisa jogurtu ar cukuru.
Katliņā uzsilda pienu un pievieno tam uzbriedušo želatīnu. Ļauj tam izkust. Pēc sildīšanas pienu mazliet atdzesē un tad pievieno jogurta masai.
Visu samaisa kopā, un masu lej sagatavotos trauciņos, burciņās vai glāzēs. Liek trauciņus ledusskapī vismaz uz 1 stundu un ļauj desertam sastingt.
Tikmēr pagatavo želeju pēc norādījumiem uz iepakojuma. Želeju pārlej sarecējušam desertam, un trauciņus atkal liek ledusskapī sastingt. Pirms pasniegšanas 20 minūtes tos atstāj istabas temperatūrā.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: