Jogurta panna cotta

Viegla
līdz 1 h
8 personām

Sastāvdaļas

  • 10 g želatīna
  • 500 g grieķu vai turku jogurta
  • 70 g cukura
  • 250 g piena
  • Dr. Oetker ogu želeja (pēc izvēles)

Pagatavošana

  1. Mazā bļodiņā aplej želatīnu ar 50 g ūdens. Ļauj tam uzbriest.
  2. Bļodā samaisa jogurtu ar cukuru.
  3. Katliņā uzsilda pienu un pievieno tam uzbriedušo želatīnu. Ļauj tam izkust. Pēc sildīšanas pienu mazliet atdzesē un tad pievieno jogurta masai.
  4. Visu samaisa kopā, un masu lej sagatavotos trauciņos, burciņās vai glāzēs. Liek trauciņus ledusskapī vismaz uz 1 stundu un ļauj desertam sastingt.
  5. Tikmēr pagatavo želeju pēc norādījumiem uz iepakojuma. Želeju pārlej sarecējušam desertam, un trauciņus atkal liek ledusskapī sastingt. Pirms pasniegšanas 20 minūtes tos atstāj istabas temperatūrā.