Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Jēra gaļas šašliks jogurta un kumīna marinādē
Viegla
līdz 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 kg jēra gaļas
400 g turku jogurta
1 bunte koriandra jeb kinzas
1 liels vai 2 mazāki sarkanie sīpoli
1 ēdamkarote kumīna sēklu
2 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana
Uz karstas pannas viegli apgrauzdē kumīna sēklas, liek tās piestā un saberž pulverī.
Bļodā ar gaļu liek jogurtu, sakapātu sarkano sīpolu, koriandru un kumīnu. Visu pārlej ar olīveļļu un kārtīgi samaisa. Liek marinēties ledusskapī uz 40 minūtēm.
Kad gaļa ir iemarinēta, to uzdur uz iesmiem un liek cepties uz karstām oglēm, līdz gaļa ir gatava.
Komentāri: