Jēra gaļas šašliks jogurta un kumīna marinādē

Viegla
līdz 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 kg jēra gaļas
  • 400 g turku jogurta
  • 1 bunte koriandra jeb kinzas
  • 1 liels vai 2 mazāki sarkanie sīpoli
  • 1 ēdamkarote kumīna sēklu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Uz karstas pannas viegli apgrauzdē kumīna sēklas, liek tās piestā un saberž pulverī.
  2. Bļodā ar gaļu liek jogurtu, sakapātu sarkano sīpolu, koriandru un kumīnu. Visu pārlej ar olīveļļu un kārtīgi samaisa. Liek marinēties ledusskapī uz 40 minūtēm.
  3. Kad gaļa ir iemarinēta, to uzdur uz iesmiem un liek cepties uz karstām oglēm, līdz gaļa ir gatava.