Grilēts lasis ar avokado un mango salsu

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

400 g marinēta laša

1 mango 

2 avokado 

1 čili

1 sarkanais sīpols 

30 ml Extra virgin olīveļļas

1 citrons 

citronpipari pēc garšas

bunte pētersīļu

sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Pagatavo salsu, smalki sagriežot visas sastāvdaļas – mango, avokado, sīpolu un čili. Pievieno eļļu, citronpiparus, sāli, smalki sakapātus pētersīļus, un visu samaisa. 
  2. Uzkarsē grilu vai grilpannu, un liek cepties lasi, vispirms ar ādu uz augšu. Cep, līdz lasis kļuvis zeltaini brūns.
  3. Pasniedz salsu ar grilēto lasi. Ja vēlas, apslaka vēl ar citronu sulu.