Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Granolas brokastu groziņi
Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
8 personām
Sastāvdaļas
150 g auzu pārslu
10 g čia sēklu
30 g kokosriekstu skaidiņu
150 g šķidra medus
2 ēdamkarotes augu eļļas + formu ietaukošanai
500 g grieķu jogurta
zemenes
mellenes
ķirbju sēklas
Pagatavošana
Bļodā liek visas sausās sastāvdaļas, pievieno medu (ja nepieciešams, iepriekš izkausē), eļļu un samaisa. Ietauko mafinu pannas (vislabāk silikona) iedobes un ieklāj masu kā groziņus. Cep 180 ºC temperatūrā 15 minūtes. Atdzesē un izņem no formas.
Groziņus pilda ar jogurtu, dekorē ar ogām un ķirbju sēklām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: