Dažādas pildītās pankūkas uzkodu galdam

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Pagatavo 1. pildījumu. Ābolus nomizo, sagriež mazos kubiņos un ber uz pannas kopā ar
sviestu un kanēli. Kad kubiņi sāk sašķīst, pievieno cukuru un turpina sutināt uz nelielas
liesmas. Beigās visu pārslaka ar svaigu citrona sulu (apmēram 1 ēdamkaroti). Pildījumu
liek uz pankūkas, ko satin ciešā ruletē.
2. Pagatavo 2. pildījumu. Zemenes sagriež pavisam mazos kubiņos, piparmētras smalki
sakapā. Visu pievieno rikotas sieram kopā ar ievārījumu un kārtīgi saputo. Pildījumu liek
uz pankūkas, ko uzmanīgi satin ciešā ruletē.
3. Pagatavo 3. pildījumu. Banānus pārgriež uz pusēm un katru pusi gareniski trīs daļās. Visu
liek uz pannas izkausētā sviestā un uz lēnas uguns cep. Kad šķēlītes apgriež uz otru pusi,
visu pārber ar pavisam nedaudz cukura. Uz atsevišķas pannas sacep bekonu. Pēc
cepšanas notecina liekos taukus un sakapā mazos gabaliņos. Uz pankūkas izkārto
banānus, pārber ar bekona kraukšķiem un satin ciešā ruletē.
4. Ja ir laiks, ruletēm ļauj nedaudz sastingt ledusskapī. Tad tās sagriež kumosa lieluma
gabaliņos un pasniedz.