Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Dārzeņu sendviči ar aso majonēzi
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
8 šķēles maizes
4 salātlapas
1 liels tomāts
2 burkāni
1 nogatavināts avokado
MĒRCEI
110 g Biona bio majonēzes bez olām
110 g Biona bio saldās čili mērces
1 tējkarote citronu sulas
Pagatavošana
Pagatavo mērci. Majonēzi un saldo čili mērci samaisa kopā, līdz masa ir viendabīga.
Tomātu sagriež šķēlēs, burkānus nomizo, pārgriež uz pusēm un sagriež plānās šķēles. Avokado sagriež plānās šķēlēs.
Maizes šķēles no vienas puses noklāj ar aso majonēzi. Pusei no maizes šķēlēm pa virsu kārto salātlapu, tomātus, burkānus un avokado.
Maizītei pāri liek otru maizes šķēli, kas noziesta ar mērci.
Maizītes ietin cepamajā papīrā un sasien ar striķīti.
Komentāri: