1 galviņa romiešu salātu
2 garenās grila paprikas
400 g cūkgaļas šašlika ar sīpoliem
100 g brūno šampinjonu
30 g lociņu
MĒRCEI
10 g pētersīļu
10 g diļļu
2 ēdamkarotes aveņu etiķa
2 ēdamkarotes balzametiķa
4 ēdamkarotes grauzdētu sezama sēklu eļļas
1.Uz karstām restēm vai grilpannas liek cepties cūkgaļas šašliku, sēnes, papriku un
beigās arī uz pusēm pārgrieztu salātlgalvu.
2. Pagatavo zaļumu mērci. Sakapā pētersīļus un dilles, pielej klāt pārējās
sastāvdaļas, apmaisa, un gatavs.
3. Gaļu un dārzeņus servē vienā šķīvī un pārlej ar mērci.
Komentāri: