Tofu sagriež mazos kubiņos, ko samaisa ar sojas mērci un garšvielām. Pirms pasniegšanas apcep eļļā uz pannas zeltaini brūnus.
Katlā liek vārīties ūdeni. Kad tas vārās, tajā uz 1 minūti liek sparģeļus, uzreiz nokāš un liek bļodā ar aukstu ūdeni. Šādi pagatavoti jeb “noblanšēti” sparģeļi saglabās savu spilgti zaļo krāsu. Pirms pievienošanas salātiem tos viegli apcep uz sakarsētas pannas un apslaka ar citronu sulu.
Čabatu sagriež mazos gabaliņos, ko uz pannas apcep kraukšķīgus.
Pagatavo salātu mērci. Kaperus sasmalcina, un visas sastāvdaļas samaisa kopā.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: