CEPUMI AR BALTO ŠOKOLĀDI, DZĒRVENĒM UN MANDEĻU ŠĶĒLĪTĒM
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
100 g sviesta istabas temperatūrā
200 g brūnā cukura
1 ola
200 g miltu
1,5 tējkarotes Dr. Oetker cepamā pulvera
80 g dzērveņu
80 g baltās šokolādes
60 g mandeļu šķēlīšu
Pagatavošana
12 cepumiem
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
Sviestu saputo kopā ar brūno cukuru, pievieno olu, turpina putot, pievieno miltus, cepamo pulveri un iejauc tos, pievieno sasmalcinātu šokolādi un dzērvenes, samaisa, lai visas sastāvdaļas ir sajaukušās. Pēdējās pievieno mandeļu šķēlītes, ko viegli iemīca.
Veido 12 bumbiņas, katru apmēram 65 g smagu. Bumbiņas viegli pieplacina un liek uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru. Bumbiņas liek ar atstarpēm, jo masa izplūdīs.
Komentāri: