CEPUMI AR BALTO ŠOKOLĀDI, DZĒRVENĒM UN MANDEĻU ŠĶĒLĪTĒM

Viegla
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta istabas temperatūrā
  • 200 g brūnā cukura
  • 1 ola
  • 200 g miltu
  • 1,5 tējkarotes Dr. Oetker cepamā pulvera
  • 80 g dzērveņu
  • 80 g baltās šokolādes
  • 60 g mandeļu šķēlīšu

Pagatavošana

12 cepumiem

  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
  2. Sviestu saputo kopā ar brūno cukuru, pievieno olu, turpina putot, pievieno miltus, cepamo pulveri un iejauc tos, pievieno sasmalcinātu šokolādi un dzērvenes, samaisa, lai visas sastāvdaļas ir sajaukušās. Pēdējās pievieno mandeļu šķēlītes, ko viegli iemīca.
  3. Veido 12 bumbiņas, katru apmēram 65 g smagu. Bumbiņas viegli pieplacina un liek uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru. Bumbiņas liek ar atstarpēm, jo masa izplūdīs.
  4. Liek cepties uz 12 minūtēm.