Monta ir pārliecināta vegāne, kas skaidri apzinās – mes esam tas, ko mēs ēdam. Savā jaunībā viņa jau ir paspējusi pastrādāt pie Mārtiņa Rītiņa un Raw Garden. Pašlaik Monta studē uzturzinātni un mācās katru dienu kā ar ēdiena palīdzību ne tikai sev nekaitēt, bet dziedēt un palīdzēt savam ķermenim.
Bumbieri vīna mērcē
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
4–6 bumbieri
pudele sarkanvīna
miziņa no 1 citrona
1 vaniļas pāksts, atgriezta
2–3 kanēļa standziņas
200 g brūnā cukura
4–6 svaiga timiāna zariņi
Pagatavošana
Sarkanvīnu lej katlā, pievieno visas garšvielas, timiānu un cukuru.
Bumbierus nomizo, atstājot kātiņu. Tos liek katlā ar sarkanvīnu tā, lai bumbieri būtu pilnībā nosegti ar šķidrumu.
Bumbierus vāra 20–30 minūtes. Vārīšanas laiks ir atkarīgs no bumbieru mīkstuma un gatavības. Pārbaudot bumbieru gatavību, tiem ir jābūt mīkstiem un viegli caurduramiem ar karoti.
Kad bumbieri gatavi, tos izceļ no vīna un atdzesē. Vīnu turpina vārīt, līdz veidojas sīrupam līdzīga konsistence, ko pasniedzot pārlej pāri bumbieriem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: