Svaigi cepta, mīksta un pufīga brioša maize ir viena no labākajām lietām, ko garšas kārpiņām pasniegt. Lai pagatavotu pats šo maizīti, vajag rēķināties ar pacietību un ierēķināt laiku! Taču tas ir tā vērts. Lai maizīti padarītu interesantāku un svinīgāku, pievieno svaigi gatavotu mandeļu krēmu. No vienkārša maizes kukulīša tas kļūs par lielisku desertu.
Starp citu, maizes šķēle, ielikta tosterī pirms ēšanas, garšos lieliski arī pāris dienas pēc cepšanas!
Pati brioša mīkla ir diezgan klasiska mīkla, kas nemīl pārsteigumus, toties, kad tā ir gatava, to var papildināt ar tām sastāvdaļām, kas tev garšo vislabāk, piemēram, šokolāde, rozīnes un citi žāvēti augļi, kanēlis, biezpiena krēms, mandeļu krēms… ideju ir daudz.
MĪKLAI
MANDEĻU KRĒMAM
VIRSKĀRTAI
Komentāri: