Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
BLOSSA CURRANT
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
160 ml
Blossa
bezalkoholiskā karstvīna
40 ml upeņu liķiera
rozīnes
kaltētas upenes
apelsīna miziņa
Pagatavošana
Blossa
vīnu uzkarsē līdz apmēram 80 °C temperatūrai, ielej krūzē un pievieno upeņu liķieri.
Pievieno rozīnes un kaltētas upenes, dekorē ar apelsīna miziņu.
Jūs varētu interesēt
Ņujorkas stila hotdogi ar alū sautētiem sīpoliem
Grūtais rīts ar Līgu
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: