Cepeškrāsni sakarsē līdz 140 ºC temperatūrai. Divas lielas cepamās plātis izklāj ar cepamo papīru, un uz katras uzzīmē divus apļus 16 cm/dm.
Olu baltumus sakuļ putās. Pakāpeniski pievieno cukuru un vanilīna cukuru un strauji saputo stingrās, spīdīgās putās. Iecilā kokosriekstu skaidiņas.
Saputoto masu liek uz cepamajām plātīm, sadalot četrās vienādās daļās, un izlīdzina. Cep 1 stundu, pēc cepšanas atdzesē.
Zemenes sagriež šķēlītēs, piparmētras sasmalcina. Dažas veselas ogas un lapiņas atstāj dekoram.
Maskarpones sieru sajauc kopā ar pūdercukuru un vanilīna cukuru. Tam pievieno saldo krējumu, un saputo gaisīgu krēmu.
Pirmajā kārtā liek bezē, tad liek ceturto daļu krēma, izkārto zemenes un pārber ar piparmētru lapiņām. Atkārto šo darbību ar visiem biskvītiem.
Kūku dekorē ar atlikušajām zemenēm, ziediņiem un piparmētru lapiņām. Kūkai ļauj 30 minūtes sastingt. Nav vēlams kūku atstāt uz nākamo dienu, jo no svaigajām ogām tā var atsuloties.
Komentāri: