Uz apgrauzdētas maizes šķēles kārto Čedaras sendviču siera šķēli, 40 g rīvēta Grijēras siera, vēl vienu Čedaras sendviču siera šķēli un otru apgrauzdētu maizes šķēli.
Uz dēlīša kārto 4 šķēles bekona citu blakus citai tā, lai malas nedaudz pārklātos. Pa vidu liek sendviču, un bekona malas pārloka uz sendviča otru pusi. Šo darbību atkārto arī no otras puses, katru sendviču ietinot kopā 8 šķēlēs bekona.
Uz vidēji karstas pannas liek cepties bekonā ietīto sendviču ar aizlocītajām bekona maliņām uz leju. Tas palīdzēs bekona malām “salipt” un sendvičam neatritināties. Kad bekons no apakšas ir kļuvis zeltaini brūns, sendviču liek cepeškrāsnī grila režīmā 200 °C temperatūrā uz apmēram 10 minūtēm, līdz bekons no visām pusēm ir zeltaini brūns.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: