Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
BBQ ribiņas ar grilētu marinētu papriku
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
1 iepakojums cūkgaļas ribiņu bez ādas
1 tējkarote ķiploku pulvera
1 tējkarote paprikas pulvera
½ tējkarote maltu piparu
½ tējkarote čili pārslu
Kikkoman ķiploku terijaki mērce
3-4 dažādu krāsu paprikas
2 ķiploka daivas
Olīveļļa
Svaigi zaļumi
Sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Samaisa garšvielas vienā bļodiņā, ierīvē ar maisījumu nosusinātās ribiņas un atstāj ievilkties
vismaz uz stundu.
Liek cepties karstā gaisa friterī uz 20-25 minūtēm. Tad apsmērē ar terijaki mērci un cep vēl 10
minūtes.
Gatavo piedevas. Papriku sagriež bez serdes vienāda lieluma gabalos. Apviļā eļļā un apcep uz
grila pannas no abām pusēm. Liek katlā ar vāku. Pagatavo marinādi – bļodiņā sajauc eļļu ar
smalcinātiem ķiplokiem, zaļumiem, sāli, pipariem. Pievieno grilētajām paprikām un apmaisa.
Apslaka ar balzamiko un apkaisa ar zaļumiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: