Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Banoffee deserts
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
200 g vārīta kondensētā piena
4 banāni
100 g cepumu
30 g sviesta
200 g saldā krējuma
200 g maskarpones siera
Pagatavošana
Cepumus samaļ blenderī vai sasmalcina. Pievieno izkausētu sviestu un samaisa.
Kondensēto pienu mazliet pasilda ūdens peldē, pievieno 50 g saldā krējuma un samaisa.
Atlikušo saldo krējumu saputo kopā ar maskarpones sieru.
Glāzē kārto cepumu drumstalas, krēmu un banānus, atkārtojot kārtas.
Komentāri: