Auzu putra ar karamelizētiem banāniem

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Tiem, kam garšo krēmīgas putras, šī būs lielisks atklājums! Šķeltās auzas piešķir putrai lielisku garšu un tekstūru, savukārt radošais papildinājums ar karamelizētiem banāniem dos papildu sātu un baudījumu rīta cēlienam!

Sastāvdaļas

  • 100 g Herkuless smalcinātu pilngraudu auzu
  • 400 ml augu piena pēc izvēles
  • 1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
  • 2 ēdamkarotes kļavu sīrupa
  • 2 banāni
  • 2 ēdamkarotes mandeļu sviesta
  • mellenes

Pagatavošana

  1. Katliņā uzvāra pienu.
  2. Pievieno smalcinātas auzas, ko 15 minūtes vāra uz lēnas uguns.
  3. Atstāj uzbriest zem vāka.
  4. Uzkarsē pannu, izkausē kokosriekstu eļļu.
  5. Liek cepties uz pusēm pārgrieztus banānus, pārlej ar sīrupu, un ļauj tiem karamelizēties no abām pusēm.
  6. Putru pasniedz ar karamelizētiem banāniem, mandeļu sviestu un mellenēm.

Komentāri:

Jūsu komentārs: