Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Auzu putra ar karamelizētiem banāniem
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Tiem, kam garšo krēmīgas putras, šī būs lielisks atklājums! Šķeltās auzas piešķir putrai lielisku garšu un tekstūru, savukārt radošais papildinājums ar karamelizētiem banāniem dos papildu sātu un baudījumu rīta cēlienam!
Sastāvdaļas
100 g Herkuless smalcinātu pilngraudu auzu
400 ml augu piena pēc izvēles
1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa
2 banāni
2 ēdamkarotes mandeļu sviesta
mellenes
Pagatavošana
Katliņā uzvāra pienu.
Pievieno smalcinātas auzas, ko 15 minūtes vāra uz lēnas uguns.
Atstāj uzbriest zem vāka.
Uzkarsē pannu, izkausē kokosriekstu eļļu.
Liek cepties uz pusēm pārgrieztus banānus, pārlej ar sīrupu, un ļauj tiem karamelizēties no abām pusēm.
Putru pasniedz ar karamelizētiem banāniem, mandeļu sviestu un mellenēm.
Komentāri: