fbpx

Auksti kūpināts lasis salātos ar pupiņām

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
3 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g auksti kūpināta Oscarfish BIO laša
  • 2 gatavi avokado
  • 150 spinātu un/vai rukolas lapu
  • 200 g konservētu melno pupiņu
  • 2 ēdamkarotes kaperu

MĒRCEI

  • sula no ½ citrona
  • 2 tējkarotes Dižonas sinepju
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • sāls un pipari

Pagatavošana

  1. Avokado pārgriež uz pusēm, izņem kauliņu un ar karoti izgrebj mīkstumu. Mīkstumu sagriež šķēlītēs. Pupiņas noskalo zem auksta ūdens.
  2. Lēzenā šķīvī vai porciju šķīvjos liek salātlapas, pupiņas un avokado.
  3. Pagatavo mērci, sakuļot kopā citronu sulu ar eļļu, sinepēm, sāli un pipariem. Mērci pārlej pāri salātiem, un sacilā visu kopā
  4. Lasi sagriež gabaliņos un izkārto virs salātiem.
  5. Visu pārber ar kaperiem un pasniedz nekavējoties.

Komentāri:

Jūsu komentārs: