Ar gaļu un dārzeņiem pildītas baklažānu “laivas”

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 4–5 baklažāni,
  • 2 sīpoli,
  • 200 g maltās gaļas,
  • 1 čili,
  • 2 tomāti,
  • zaļumi,
  • eļļa,
  • sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Baklažānus liek uz pannas un cep no abām pusēm, līdz tie ir mīksti. Tos var cept arī cepeškrāsnī.
  2. Baklažānus pārgriež uz pusēm, ar karoti izgrebj mīkstumu un to sakapā. Sīpolus notīra, smalki sagriež, apcep uz sakarsētas pannas eļļā zeltainus. Pievieno gaļu, baklažānu mīkstumu, garšvielas un čili. Samaisa.
  3. Katrā baklažānā liek pildījumu un tomāta šķēli. Cep cepeškrāsnī 15 –20 minūtes.

Komentāri: