AUGĻU MĒRCEI
100 g ābolu
30 g rozīņu
20 g Demeraras cukura
30 g žāvētu vīģu
20 g kaltētu ķiršu
10 g kaltētu dzērveņu
20 g ingvera sukāžu
100 g Amareto liķiera
150 g citronu
1 g malta muskatrieksta
1 g maltu krustnagliņu
30 g sviesta
melnie pipari pēc garšas
150 g cidoniju–ābolu limonādes
¼ tējkarotes kukurūzas cietes
1 tējkarote ūdens
APELSĪNU KRĒMAM
200 g maskarpones siera
100 g saldā krējuma
1 apelsīns
30 g Demeraras cukura
½ tējkarotes vaniļas pastas vai 1 vaniļas pāksts
CEPTAJIEM ĀBOLIEM
800 g ābolu
20 g sviesta
40 g Demeraras cukura
¼ tējkarotes kanēļa
Komentāri: