Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Ābolu selerijas salāti
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
1 Granny Smith ābols
4 kāti selerijas
50 g Parmas siera
sauja pētersīļu
1 šalotes sīpols
4 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes citronu sulas
200 g grūbu, vārītu
sāls, pipari
Pagatavošana
Bļodā samaisa olīveļļu ar citronu sulu, smalki sagrieztu sīpolu, sāli un pipariem. Selerijas kātus un ābolu sagriež šķēlītēs. Visu samaisa kopā ar mērci.
Beigās pievieno rupji rīvētu sieru un grūbas. Salātus pagatavo īsi pirms pasniegšanas.
Komentāri: