Gatronomijas nedēļas ietvaros, apmeklējām Jūrmalas restorānu Eiropa, kur tiek piedāvāta šefpavāra Jevgēņija Liskina sastādīta īpašā ēdienkarte. Kā iedvesmas avots tai kalpojuši M.Bulgakova darbi un tajos parakstītie ēdieni.
Ēdienkartē ir gan siļķes fileja, zupa printanière, gan izcili otrie ēdieni – Zandarts à La naturelle ar vēžu kakliņiem un kukurūzas biezeni un Cūkgaļas eskalops ar krāsnī ceptām garšsaknēm un gaileņu mērci.
Īpaši vēlamies izcelt cūkgaļas eskalopu, kurš pārsteidza ar interesantu, piesātinātu garšu salikumu un īpašo gaileņu mērci, kuras sastāvā ir arī sarkanvīns. Baudot otros ēdienus, varēja pārliecināties par šefpavāra lielisko pieredzi, kura gūta strādājot dažādu Eiropas valstu restorānos.
Ieteicams otro ēdienu baudījums ar lielisku apkalpošanu!
Komentāri: