Papildu informācija
Svars | 0,35 kg |
---|
€3,99
2023.gada aprīļa/maija numurs ir klāt! Žurnāls Pie Galda! šogad arī digitāli! 👉 Ieskaties!
Lai plaukst! Pavasara numurs radīts, lai iedvesmotu jūs izmēģināt kādu jaunu garšu kombināciju vai varbūt, gluži otrādi – atgādinātu par kādu sen aizmirstu ēdienu. Rubrikā “Sezonā” Uģis gatavoja no redīsiem. Ja jums šķiet, ka redīsus var ēst tikai salātos, tad šī rubrika noteikti būs noderīga, lai rastu foršas idejas, kādās kombinācijās notiesāt redīsus, kas drīz vien būs sabrieduši siltumnīcu dobēs!
Lieldienas jau tepat aiz stūra, kas noteikti ir vieni no gada gaidītākajiem svētkiem ne tikai kopā būšanas, bet arī garšīgā svētku mielasta dēļ. Arī šajā numurā noteikti atradīsiet daudz iedvesmas gardiem ēdieniem, ko celt svētku galdā!
Rubrikā “Iepazīsti tuvāk” esam iedziļinājušies pasaulē apjoma ziņā visvairāk izaudzētajā un apēstajā graudaugā – rīsos. Pastāstīsim un parādīsim, kādiem ēdieniem kāds rīsu veids piemērotāks, kā arī tuvāk iepazīstināsim ar citiem produktiem, kuru sastāvā neatņemama sastāvdaļa ir tieši rīsi. Agates izdoma recepšu ziņā ir tiešām daudzpusīga – varētu pat teikt, ka šajā rubrikā esam devušies apkārt pasaulei tieši rīsu recepšu izcelsmes ziņā.
Pavasari svinam arī rubrikā “Mājas bāriņš” un “Brīvdienu pusdienas”, kurās atradīsiet lieliskas idejas dzērienu un ēdienu kombinācijām. Lai maltīte būtu pilnīga, to var baudīt kopā ar kādu gardu kokteili, un otrādi – lai dzēriens kļūtu vēl neatvairāmāks, tas jāmalko kopā ar piemērotu uzkodu. Noteikti izceļams Lindas gatavotais dateļu pudiņš ar karameļu mērci un sezama drupačām. Pavisam nopietni, šis deserts ir atkārtošanas vērts.
Kā vienmēr īpaša ir arī saldumu rubrika. Šoreiz esam pagatavojuši dažādus košus, garšpilnus un oriģinālus cepumus, kurus kopā ar bērniem pagatavot ģimeniskā brīvdienas rītā! Cepumi – krāsaini, drupeni, pildīti, glazēti – visi kā viens bezgala gardi!
Tagad gan dodamies pavasarī un fiksi uz virtuvi, lai pagatavotu ko gardu!
Noliktavā 158 prece/-es