Žurnāla “Pie galda!” 2020. gada Oktobra/Novembra numurs

3,99

Rudens numurs ar jauno ražu un baklažānu sezonu. Rubrikā “Sezonā” sešas baklažānu receptes – gan fritēti, gan sacepumos vai viltus bekona veidolā. Brokastu maižu idejas saulainākiem rītiem piedāvā Rūdolfs Kalniņš – te idejas tiem, kas godā tur sāļās brokastis, bet ir arī viena recepte saldo brokastu cienītājiem. Sautējumi ikdienai un sildošai sajūtai no Ingas – dažādu sarežģītības pakāpju sautējumi, kur sev ko tīkamu varēs atrast ikviens. Iepazīstam tuvāk fermentēšanas mākslu un mācāmies no Oksanas, kā pagatavot mandeļu piena mocarellu, īstu kimči un arī maizīti. Rubrika “Ēst ar rokām” šoreiz veltīta jūras veltēm, bet gaļas cienītājiem pāris receptes no jēra un teļa gaļas. Rudenīgas un sezonas augļiem un ogām bagātas saldumu receptes žurnāla izskaņā no Annas Pannas.

Kategorijas:

Papildu informācija

Svars 0.300 kg
Dimensijas 27.5 × 20.5 × 0.5 cm