E-ŽURNĀLS “Pie Galda!” 2023.gada jūnija/jūlija numurs

3,99

Žurnāls Pie Galda! tagad arī digitālā formātā! Šogad būsim vēl pieejamāki ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē🥳 Iegādājies digitālo žurnālu, saņem lejupielādes linku un veido personīgo digitālo recepšu arhīvu savā datorā vai viedierīcē. Ideāli!👌

Baudi vasaru kopā ar žurnālu “Pie Galda!”!

Šogad mūsu vasaras numuram par godu tapusi, iespējams, visu laiku romantiskākā žurnāla “Sezonā” rubrika. Autore Ilze radījusi sešas skaistas receptes, kurās galvenajā lomā ir… ziedi! Jā, tieši tā! Ēdami ziedi! Lai jūs nebūtu galīgi apjukuši, rubrika sākas ar jauku ievadrakstu par tēmu – ziedi ēdienā, kurā esam arī uzskaitījuši ēdamos ziedus, lai visiem izsalkušajiem būtu vieglāk orientēties pļavās un dobēs. Cukurotas vijolītes, fritētas pienenes vai kumelīšu sīrups – tikai dažas no idejām, ko sastapsiet žurnāla lappusēs.

Vēl īpaši vēlējāmies izcelt rubriku “Gatavo dabā”, jo tās autors Renārs nu jau var lepoties ar jaunu statusu – pavārgrāmatas autors. Visiem ārā gatavot gribētājiem par prieku iznākusi viņa grāmata “Gatavo dabā”, kurā apvienotas receptes, pastaigu maršruti un asprātīgi dabas apraksti, kas iedvesmos doties ārā un gatavot ne tikai vasarā, bet visu cauru gadu! Tam par godu Renārs pagatavojis dažas receptes arī žurnālam.

Kā jau vasarai piederas, žurnāls pilns ar krāsainām, svaigām un sezonālām receptēm. Daudz rabarberu, saldo ķiršu, meža aveņu un grilētu labumu. Receptes radītas tā, lai nebūtu ilgi jāgatavo un atliktu vairāk laika baudīšanai. Esam piedomājuši arī par receptēm, kas noderēs pasēdēšanai draugu lokā, un arī street food tipa ēdieni nav atstāti novārtā.

Kā tad bez saldējuma! Tas meklējams gan rubrikā “Saldumi”, gan pagatavots no pistāciju krēma, un, protams, arī degustācija šajā numurā ir par saldējumu!

Vēl žurnāla lasiet par pašmāju pesto ražotājiem no “Pesto.lv”, meklējiet padomus kā izmantot riekstu sviestus arī sāļo ēdienu receptēs vai ko pagatavot ikdienas maltītēm.

Lai jūsu vasarai patīkama pēcgarša!