Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Zemeņu daikiri
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Latvijas zemeņu raža sasniegusi savu kulmināciju. Pēc tam, kad esat tās kārtīgi saēdušies, laiks izmēģināt īsti vasarīgu kokteili.
Sastāvdaļas
350 g ledus
150 g saldētu zemeņu
20 ml cukura sīrupa
60 ml svaigi spiestas laima sulas
120 ml gaišā Barbuda ruma
Pagatavošana
Blenderī liek ledu un zemenes.
Pievieno cukura sīrupu, laima sulu un gaišo Barbudas rumu. Visu sablendē viendabīgā masā.
Komentāri: