1 iepakojums Bauck Hof bio vegānisko mafinu maisījuma
100 g augu piena
100 g margarīna
KRĒMAM
200 g Vivani bio tumšās šokolādes
100 g Cosmoveda bio kokosriekstu piena
200 g Biona bio kokosriekstu kondensētā piena
Pagatavošana
Gatavo kēksiņus. Maisījumam pievieno augu pienu un izkausētu margarīnu. Mīklu kārtīgi izmaisa, sapilda formiņās un cep 175 °C temperatūrā 20–25 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
Gatavo krēmu. Izkausē šokolādi, kurā iemaisa kokosriekstu pienu un kondensēto pienu. Liek ledusskapī uz vismaz stundu un tad saputo. Liek konditorejas maisā ar uzgali un dekorē atdzesētos kēksiņus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: