Šokolādes kēksiņi ar šokolādes ganašu

Viegla
līdz 1 h
9 personām

Sastāvdaļas

KĒKSIŅIEM

  • 1 iepakojums Bauck Hof bio vegānisko mafinu maisījuma
  • 100 g augu piena
  • 100 g margarīna

KRĒMAM

  • 200 g Vivani bio tumšās šokolādes
  • 100 g Cosmoveda bio kokosriekstu piena
  • 200 g Biona bio kokosriekstu kondensētā piena

Pagatavošana

  1. Gatavo kēksiņus. Maisījumam pievieno augu pienu un izkausētu margarīnu. Mīklu kārtīgi izmaisa, sapilda formiņās un cep 175 °C temperatūrā 20–25 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
  2. Gatavo krēmu. Izkausē šokolādi, kurā iemaisa kokosriekstu pienu un kondensēto pienu. Liek ledusskapī uz vismaz stundu un tad saputo. Liek konditorejas maisā ar uzgali un dekorē atdzesētos kēksiņus.

Komentāri: