Ķirbi sagriež lielās daivās, iesmērē ar olīveļļu, sāli un pipariem. Cep 180 °C temperatūrā aptuveni 30 minūtes.
Lēcas vāra sālsūdenī 25–30 minūtes, līdz tās ir mīkstas. Nokāš, noskalo, sajauc ar pesto un atkal uzsilda.
Uz pannas karstā eļļā ātri apcep ķiršu tomātus, pievieno sāli, piparus vai citas garšvielas. Lēcas liek traukā, pa virsu liek ceptos ķirbjus un tomātus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: