PAPRIKAS NAČOS

Viegla
līdz 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 250 g maltas liellopu gaļas
  • svaigi malti melnie pipari
  • 20–25 mazās paprikas
  • 6 ēdamkarotes tomātu mērces
  • 100 g rīvēta siera
  • 100 g ķiršu tomātiņu
  • 1 liels avokado
  • kapāti loki
  • kapāta kinza
  • sāls

Pagatavošana

4–6 porcijām

4–6 porcijām

  1. Uz vidējas uguns uzkarsētā pannā apcep malto liellopu gaļu ar sāli un pipariem, līdz tā ir brūna. Krāsni uzkarsē 180 ºC temperatūrai.
  2. Cepamo pannu noklāj cepamo papīru, ko apsmērē ar olīveļļu.
  3. Mazās paprikas noskalo, tām nogriež zaļos galus, gareniski pārgriež uz pusēm un izņem sēklu daļu.
  4. Uz pannas kārto mazās papriku pusītes tā, lai to viduci var pildīt ar gaļas masu.
  5. Gaļā iemaisa tomātu mērci, un visu pilda paprikās, ko pārber ar sieru.
  6. Cep krāsnī aptuveni 10 minūtes, līdz siers izkusis.
  7. Pāri kārto gabaliņos sagrieztu avokado, uz pusēm sagrieztus ķiršu tomātiņu, kapātus lokus un kinzu. Pasniedz karstu.