Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
MANGO UN PAPRIKAS SALSA
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
1 nogatavināts mango
1 sarkanā paprika,
1 sarkanais čili pipars
2 loku kāti
3 kātiņi kinzas
sula no ½ laima
1 tējkarote malta kumina
1 tējkarote zaļās tabasco mērces vai halapenjo mērces
1 ēdamkarote olīveļļas
sāls pēc garšas
Pagatavošana
2 porcijām
Mango atbrīvo no kauliņa, augļa daļu sagriež mazos kubiņos.
Papriku atbrīvo no kāta daļas un sēklotnes un sakapā mazos gabalos.
Čili smalki sakapā un pievieno pārējām sastāvdaļām. To pašu dara ar kinzu un lokiem.
Pagatavo mērci. Kopā sajauc laima sulu, kuminu un halapenjo mērci, pievieno olīveļļu.
Visas sastāvdaļas samaisa kopā un pārlej ar mērci. Apmaisa. Pēc garšas pievieno sāli.
Komentāri: