MANGO UN PAPRIKAS SALSA

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 1 nogatavināts mango
  • 1 sarkanā paprika,
  • 1 sarkanais čili pipars
  • 2 loku kāti
  • 3 kātiņi kinzas
  • sula no ½ laima
  • 1 tējkarote malta kumina
  • 1 tējkarote zaļās tabasco mērces vai halapenjo mērces
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

2 porcijām

  1. Mango atbrīvo no kauliņa, augļa daļu sagriež mazos kubiņos.
  2. Papriku atbrīvo no kāta daļas un sēklotnes un sakapā mazos gabalos.
  3. Čili smalki sakapā un pievieno pārējām sastāvdaļām. To pašu dara ar kinzu un lokiem.
  4. Pagatavo mērci. Kopā sajauc laima sulu, kuminu un halapenjo mērci, pievieno olīveļļu.
  5. Visas sastāvdaļas samaisa kopā un pārlej ar mērci. Apmaisa. Pēc garšas pievieno sāli.
  6. Pasniedz ar ceptu vistu vai tofu.

Komentāri: